ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΩ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ;

Ένας σχεδιαστής οπτικής επικοινωνίας (γραφίστας) δημιουργεί ένα έργο με βάση τις αξίες της αγοράς –απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, ξέρει τις αντιλήψεις των καταναλωτών σχετικά με το χρώμα και πολλά άλλα.
Οι σχεδιαστές εκπαιδεύονται στο σχεδιασμό και την εμπορία του marketing και θέτουν αυτές τις αντιλήψεις στο έντυπο υλικό σας.

Επιλογές όπως το στυλ γραμματοσειράς, η επιλογή εικόνας, τα λευκά διαστήματα, πρέπει πάντα να ενισχύουν το βασικό μήνυμα της εμπορίας και πάντα απαιτούν την κατανόηση των αρχών σχεδιασμού που οι περισσότεροι «ερασιτέχνες σχεδιαστές» απλώς δεν έχουν.
Γι’ αυτό βλέπουμε συχνά έργα, όπου τα πάντα είναι δυνατόν να έχουν συμπεριληφθεί, ατημέλητα και απερίσκεπτα μέσα στο έντυπο, χάνοντας έτσι την εστίαση στο μήνυμα και στον στόχο του εντύπου.

Ο επαγγελματικός σχεδιασμός απαιτεί συγκεκριμένα προγράμματα
InDesign, Ιllustrator, Photoshop, Corel Draw είναι μερικά από τα πρότυπα προγράμματα για επαγγελματική σχεδίαση, που χρησιμοποιούνται από τους γραφίστες και τους τυπογράφους.
Προγράμματα όπως το Microsoft Publisher, το Microsoft Word ή το Google Docs δεν είναι συμβατά με τα σύγχρονα συστήματα preflighting και προκαλούν προβλήματα όταν σταλούν για εκτύπωση.
Στην καλύτερη περίπτωση, θα δημιουργήσετε ξανά το έργο σας, αναλαμβάνοντας εκ νέου χρεώσεις σχεδιασμού και χάνοντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Ένα από τα κορυφαία οφέλη της χρήσης ενός γραφίστα είναι ότι ο σχεδιασμός που δημιουργεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά σε διαφορετικές εφαρμογές, από επαγγελματικές κάρτες έως εκθεσιακά περίπτερα.
Τα έγγραφα που δημιουργείτε στο σπίτι, σχεδόν πάντα θα είναι για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Αυτό σημαίνει ότι χρόνος και χρήματα χάνονται κάθε φορά όταν ένα σχέδιο ή υπόδειγμα πρέπει να δημιουργηθεί εκ νέου.

Ξέρετε τους παρακάτω όρους;
• CMYK • Bleed • Σημεία κοπής • Σταυροί σύμπτωσης • Ενσωματωμένες γραμματοσειρές • 300 DPI
Εάν απαντήσατε «όχι» σε οποιαδήποτε από τα παραπάνω, παρακαλούμε να προσλάβετε έναν γραφίστα.
Είναι λάθος αντίληψη να δοκιμάσετε το σχεδιασμό του φυλλαδίου σας, ή ακόμα και της προσωπικής σας επαγγελματικής κάρτας. Εάν δεν πληρώσετε έναν γραφίστα να κάνει τη δουλειά αυτή για σας, θα πρέπει να δίνετε ολοκληρωμένα και σωστά έργα «έτοιμα για εκτύπωση».
Εάν το θέμα σας βγαίνει έξω από τα περιθώρια της σελίδας, ή είναι σε χαμηλή ανάλυση, και σε λάθος χρώματα λόγω της ανεπαρκούς προετοιμασίας, περιμένετε την απόρριψη αυτών των εντύπων (άρα και των πωλήσεων σας), όχι μόνο από τους τυπογράφους αλλά και από τους πιθανά μελλοντικούς πελάτες σας!
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ;

Η πλειοψηφία των προϊόντων εκτύπωσης έχουν χρόνο ολοκλήρωσης
4-5 εργάσιμες ημέρες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε μία πιο αυστηρή προθεσμία και να βιαστούμε, αλλά σε άλλες περιπτώσεις αυτό δεν είναι δυνατό.

Σας παρακαλούμε θερμά να μας κάνετε γνωστές τις προθεσμίες σας πριν την παραγγελία σας, και εμείς θα κάνουμε προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό.ΕΧΩ ΤΗ ΜΑΚΕΤΑ ΣΤΟ Word / Publisher / Powerpoint. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΥΠΩΣΕΤΕ;

Εάν δεν έχετε τη μακέτα σε μορφή pdf ή tif (στις απαιτούμενες προδιαγραφές) απλά ενημερώστε μας.
Μπορούμε να μετατρέψουμε τη μακέτα σας σε εκτυπώσιμη μορφή με χρέωση μόνο από 15€ και θα σας στείλουμε δοκίμιο pdf για να το εκγρίνετε.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η [TNM-GROUP] δεν θα αλλάξει το έργο σας και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν αλλαγές που θα συμβούν κατά τη μετατροπή.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ;

Οι χρεώσεις μας αντανακλούν την ώρα που απαιτείται για την παραγωγή των σχεδιαστικών μας προτάσεων μέχρι και το τελικό φινίρισμα. Οι ώρες που δαπανούμε είναι όσες χρειαστούν, προκειμένου ένα project να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα! Δεν «ξεπετάμε» τον σχεδιασμό μόνο και μόνο για να δείξουμε κάτι στον πελάτη. Γι’αυτό και γίνεται πάντα δίκαιη τιμολόγηση των εργασιών μας όχι όμως δωρεάν.

Υπάρχουν όμως και περίοδοι που κάνουμε ειδικά για τους πελάτες μας συνδυαστικά πακέτα προσφορών και αφορούν και τον σχεδιασμό αλλά και την εκτύπωση!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΣ ΤΙΜΗ;

Δουλεύουμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε όλες μας τις υπηρεσίες. Οι τιμές μας είναι ανάλογες της εποχής που διανύουμε και πάντα προσπαθούμε να βοηθάμε τους πελάτες μας με διάφορους τρόπους πληρωμής, όσο αυτό είναι εφικτό.

Υπάρχουν πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες για κάθε τύπο εργασίας, οπότε αν δεν το βρείτε οικονομικά προσιτό, ενημερώστε μας και είμαστε σίγουροι ότι θα σας προτείνουμε και θα σας παρέχουμε ένα παρόμοιο προϊόν.

Όπως όλα μας τα σχέδια, έτσι και η εκτύπωση και οι ιστοσελίδες τιμολογούνται χωριστά. Παρακαλούμε να ελέγχετε πάντα την συνολική τιμή συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας των υπηρεσιών μας και της παράδοσης.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ;


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Στείλτε μας email και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα σας απαντήσουμε άμεσα.
Εmail: sales@tnmgroup.gr
Τηλέφωνο: 22954 40907

Εφόσον επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, μας στέλνετε μέσω email τα βασικά στοιχεία των προϊόντων ή υπηρεσίων που θέλετε να διαφημίσουμε.
Εμείς θα δημιουργήσουμε σχεδιαστικές προτάσεις μέχρι να διασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το προϊόν σας!

Θα σας στείλουμε τις προτάσεις μας ηλεκτρονικά σε μορφή pdf, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το περιεχόμενο της πρότασής μας πριν προχωρήσουμε στο στάδιο παραγωγής.

Μετά τις απαραίτητες αλλαγές ή διορθώσεις είμαστε έτοιμοι για την εκτύπωση και την παράδοση στο χώρο σας!

Όλες οι διαδικασίες σχεδιασμού και παραγωγής γίνονται γρήγορα και υπεύθυνα.
Στόχος μας είναι το προϊόν σας να είναι έγκαιρα έτοιμο προς προώθηση, πάντα με γνώμονα την καλύτερη απόδοση και εκτύπωση!

ΘέλετεΠερισσότερες Πληροφορίες;


Το όνομά σας*

Το τήλέφωνο σας*

Το Email σας*

Έχετε ξανασυνεργαστεί με την εταιρεία μας;

Πώς θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε;

Για ποιές εργασίες ενδιαφέρεστε;


Χρησιμοποιώντας την φόρμα μας συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.